Om isolés

isolés er den individuelle følelse, vi alle har som cykelrytter. De øjeblikke på en tur, hvor vi kan reflektere over hvad det betyder at være en del af noget meget større, men stadig individuel.

Betegnelsen isolés blev givet til kategorien af ryttere, der kørte uden hold og sponsorer i de tidligere udgaver af Tour de France. De kørte for dem selv, uafhængig af udefrakommende ryttere og teams.

Vi ønskede at skabe et brand, der imødekom vores behov som individuelle ryttere samtidig med at vi respekterer og interagerer med miljøet omkring os. Det kan være med andre ryttere, medtrafikanter og naturen. En isolés rytter cykler af glæde, ikke smerte, og gør det med respekt for miljøet.


Grundlæggelse
isolés blev grundlagt i Vejle i 2018 for at imødekomme et behov for kvalitetscykeltøj, stilfuldt, men alligevel overkommeligt og miljøbevidst. Vores kollektioner omfatter tidsløse designfølelser, der er blevet synonymt med dansk og nordisk design. 

Grundlægger er Henrik Dahl Rubak.

Grundlæggelse

isolés er grundlagt af den danske Henrik Dahl Rubak for at imødekomme en efterspørgsel efter elegant, funktionelt cykeltøj, der karakteriseres af de nordiske designværdier.

Udviklet af ryttere

Udviklingen af isolés produkter er inspireret af mange år i sadlen. 

Henrik Dahl Rubak er en tidligere semi-professionel cykelrytter, der kørte sine U23 år for små italienske hold, indtil han indså, at "mangel på talent" altid ville adskille ham fra ryttere i feltet som Giovanni Visconti og Vincenzo Nibali. Henrik afslutter den italienske drøm for at fokusere på en indtil videre 12-års lang karriere indenfor produktion af det fineste kvalitetscykeltøj.

Erfaring

Vi har et dybt kendskab til hvad der kræves af cykeltøj, så det kan opfylde rytteres behov. Uanset om du kører i vintertøj eller den letteste sommerdragt, kan du være sikker på, at vi har været der og ved hvad der kræves for at du kan være komfortabel og nyde din tur.

Go shopping on your local site

Select below

Denmark